Agamek12, Nju mobile np i masz 19zl do wszystkich komórkowych i 10zl na stacjonarne. W sumie 29zl. Tylko to są maksymalne kwoty. Jeżeli nie przekroczysz ich to zaplacisz mniej. Idealna ta opcja dla tylko rozmawiajacych.
Rozrząd
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Rozrząd
Witam serdecznie
Jest to mój pierwszy post na forum Octavi także jeszcze nie zdążyłem sie przedstawić a już mam problem
Wiec do rzeczy zakupiłem niedawno skode Octavie 2005 silnik 90 koni ALH a ze ma przejechane prawie 240 000 i rozrząd był wymieniany przy 100 000 to muszę go wymienic i tu jest problem
Bo w sklepach mówią mi że w tym modelu występują dwa rodzaje pasków w zależności od numeru silnika mój jest chyba taki ALH M41 180 i tu pierwsze pytanie co oznacza to M
Bo z tego co wyczytałem na forum to jedne paski są do silnika o numerze 500 000 a drugie od tego
Miedzy czasie podzwoniłem po serwisach skody i ku mojemu zdziwieni jedni mówią że do tego modelu jest pasek o numerze 038109119M (nr. porównawczy CONTITECH CT1044)
Inni że 038109119D (nr. porównawczy CONTITECH CT946)
Wyszukałem na forum VW kilka podobnych tematów ale czy to dotyczy Skody ?
Oraz informacje jednego z producentów pasków tylko nie wiem o który napinacz chodzi jeśli od rozrządu to czy w tym jest na metalowe koło pasowe
-
Komentarz